Over mij

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Antonela Dana Cozzi. Ik ben de eigenaar van Nuevos Aires en professioneel vertaalster. Mijn taalcombinatie is Engels <> Spaans en Nederlands <> Spaans.


Geboren en getogen in Sunchales, een kleine stad in de provincie Santa Fe, Argentinië, met als moedertaal Spaans. In Argentinië heb ik de bachelor-opleiding tot Engels vertaalster aan de Universidad Nacional de Córdoba succesvol afgerond. In Córdoba heb ik ook de enige cursus Nederlands die door een universiteit wordt gegeven in Latijns Amerika gevolgd.


Ik heb jaren ervaring in taalles geven voor volwassenen. Deze ervaring heb ik opgedaan in de familie zaak, Instituto de Idiomas Sunchales, ons eigen taal instituut. Waarin ik sinds mijn 17de Engels, Spaans als tweede taal en Nederlandse lessen heb gegeven.


In 2016 kwam ik naar Nederland stage te lopen bij een vertalingsbureau voor 5 maanden. Daar heb ik veel geleerd over de vertaling wereld. Ook heb ik een hele leuke ervaring gehad met gezellige collega's.


Voor de liefde ben ik in 2017 permanent naar Nederland verhuisd. En ben ik mijn eigen vertalingsbureau en taal instituut aan de andere kant van de oceaan gestart, Nuevos Aires!


Beoordelingen van studenten

Nederlands student:

“De lessen waren uitstekend, ze heeft mij voorgesteld aan de Nederlandse taal, en ik heb veel woorden en zinnen leren begrijpen in alleen maar 3 maanden voor dat ik naar Nederland verhuisde. Voor mij was het heel hulpvol omdat het heel praktisch was en je merkt haar toewijding. Echt aan te bevelen!”

Germán Jongewaard de Boer


Engels student:

"Uitstekende lerares! Zeer didactisch, zij geeft veel energie en passie aan wat ze doet. Zij gebruikt een breed scala aan bronnen in haar lessen. Echt een spectaculaire persoon en lerares!"

Marcela Weidmann